Winkelmandje

Verzending naar 🇳🇱 & 🇧🇪

Gratis verzending vanaf €125,-

30 Dagen retour

Privacybeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10-8-2021.

Wij zijn ons er van bewust dat jij het vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Grodttrading.nl. Je dient je ervan bewust te zijn dat Grodttrading.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Grodttrading.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In geen enkel geval zal Grodttrading.nl klantgegevens doorverkopen aan derden.

Bedrijfsinformatie

Grodttrading.nl
Helperpark 338
9723ZX Groningen
0638186784
info@grodttrading.nl

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Grodttrading.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Voor het gebruik van onze diensten in het benodigd dat je enkele gegevens prijsgeeft, logischerwijs kunnen wij anders onze dienstverlening niet uitvoeren. De gegevens kunnen ook gebruikt worden om jou een betere of gerichtere aanbieding te kunnen doen.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Grodttrading.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Grodttrading.nl of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben gekregen.

Wij gebruiken de verstrekte persoonsgegevens strikt voor:

  • Afleveren van goederen op het juiste adres
  • Contact tussen ons en jou als er iets aan de hand is met de bestelling
  • Het verzenden van de nieuwsbrief, hier kun je je altijd weer voor uitschrijven

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel en onze distributiepartners. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Partijen waar persoonsgegevens mee gedeeld kunnen worden:

Woocommerce

Mollie

Leveranciers

PostNL

DHL

Stichting Webwinkelkeur (beoordelingen)

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Duur van opslag

De persoonsgegevens die wij in ons beheer hebben worden voor een bepaalde maximum tijd bewaard, om onze dienstverlening efficiënter te kunnen uitvoeren.

  • E-mail berichten: 12 maanden
  • Bestellingsinformatie: 24 maanden
  • Klantgerelateerde cookies: 12 maanden

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Klachten over behandeling van persoonsgegevens melden

Mocht je klachten hebben over onze behandeling van je persoonlijke gegevens, dan kun je een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Grodttrading.nl
Helperpark 338
9723ZX Groningen
0638186784
info@grodttrading.nl

Gratis verzending

Op bestellingen vanaf € 125,-

Verzending binnen NL en BE

Snelle levering in Nederland en België uit onze eigen voorraad!

Vandaag besteld = Morgen thuis

Besteld voor 13:00 is de volgende werkdag al in huis!

Discrete verzending

Wij verpakken alles onherkenbaar om jouw privacy te waarborgen

30 Dagen Retour Garantie

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen

100% Beveiligde Checkout

iDeal / Creditcard / Bankoverschrijving / Bancontact

De waardering van www.grodttrading.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 37 reviews.